Nagyon szeretek kedvences posztot írni és mivel ti is jeleztétek, hogy szívesen olvassátok ezeket, összeszedtem az áprilisi kedvenceket is. Ez az április igencsak rendhagyó volt, inkább egy júniusra hasonlított, így ez a bejegyzés is kissé rendhagyó lesz: tengerpartos, nyaralós kedvenceket hoztam, azért is, mert egy versiliai mininyaralást is beiktattunk az urammal. 🙂

Vágjunk is bele és mivel is kezdhetnénk a nyaralós kedvenceket, mint a tökéletes bikinivel. A képen látható fodros-csíkos kék csodára a Calzedonia idei kínálatában találtam rá. A Mariner kollekció darabja és több változat is van belőle (egyrészes fürdőruha, háromszög melltartós bikini, egyvállas, stb). Nekem a klasszikus merevítős push-up jött be, mert ez tart a legjobban. Nagyon mutatós darab, totális szerelem, régóta vágytam már egy ilyen különlegesebb bikinire. A Calzedonia oldalán tudjátok megnézni a többi verziót.

Adtak hozzá ajándékba egy strandtáskát is, azt is láthatjátok az első képen. A bikinivel ellentétben ez egy hatalmas csalódás volt: már az első strandoláskor szétszakadt, pedig nem volt nagyon megpakolva.

Szintén a legelső képen láthattok egy meseszép fehér horgolt kaftánt. Ez egy tavalyi Calzedonia darab, de muszáj megmutatnom, mert az éven is előszeretettel hordom és hátha rábukkantok egy Calzedonia outletben.

Egy álom, ahogy felvéve mutat minden bikinin vagy fürdőruhán és igazán vonzóvá teszi a viselőjét.

A BrightMe táskarendezőről már áradoztam az előző havi kedvences bejegyzésemben is (ezt ide kattintva olvashatjátok), de most utazáskor is nagy hasznát vettem: a strandtáskát is tökéletes rendben tartja! Nem kell órákig kotornom, ha az arcra való, magasabb faktorszámú naptejet keresem vagy eltenném biztonságos helyre a napszemüvegem, amíg csobbanok egyet (hányat törtem már el táskába csak úgy bedobva…). Ráadásul ennek a modellnek a neve Aqua és gyönyörű tengerkék színével szerintem már azóta a tengerhez vágyott, amióta kivettem a BrightMe-től kapott csomagból.

A táskarendezőben és a bejegyzés legelső képén néhány olyan terméket láthattok, melyek nélkül nem indulnék el nyaralásra. A Bottega Verde arcra való naptejét minden éven újraveszem. Ez kifejezetten a nap okozta sötét pigmentfoltok megelőzésére szolgál és nagyon bevált, mert régebben volt ilyen problémám, de amióta erre váltottam, nem jött ki több folt az arcomon. A napozás utáni testvérkéjét is évek óta hűen használom, ők együtt verhetetlenek.

A Pupa Milano Super Spray napteje sem egy vadiúj kedvenc, pontosan két éve szerettem bele. Miért szeretem? Mert nem csak véd, de lebarnulni is segít. Minden más naptej engem csak a leégéstől óvott meg, de igazi nyári színem egyik használata mellett sem lett soha. Aztán két éve, amikor a Pupa piacra dobta ezt a terméket én is kipróbáltam és tisztán emlékszem arra, hogy a nyaralás harmadik estéjén öltöztem fel és egyszer csak felkiáltottam: “Hééé, ezek az én lábaim??? Mióta van nekem ilyen aranybarna lábam???” 🙂 Imádom.

Apropó, Pupa, eszméletlen jó nyári sminkek vannak érkezőben, érdemes meglesni őket a honlapon.

A Nivea Sunshine Love tusfürdője most került a piacra, de én máris nagyon megkedveltem. Olyan igazi napfény illata van! Állítólag segít megőrizni a barnaságot, erről még nem tudok nyilatkozni, de egy élmény vele a tusolás.

Miket hordok még magammal mindig? Szemcseppet, mert nagyon érzékeny a szemem, vízálló szempillaspirált, mert szempillaspirál nélkül nem vagyok önmagam, ajakápolót, mert egyrészt megvédi az ajkaimat a leégéstől, másrészt szeretem, ha hidratáltak az ajkaim és a Pupa Milano Extreme Bronze alapozóját (mondjuk inkább egy BB krém), mert imádom napozás után egy tengerparti aperitivóhoz felvinni az arcomra.

És ha már tengerparti aperitivo, ezt a fehér Desigual ruhát imádom a lebarnult bőrömön viselni.

A mellette látható bikini egy tavalyi (vagy azelőtti? de az is lehet, hogy még azelőtti…) kollekciós Goldenpoint darab. Tényleg nem emlékszem, mikor vettem, de olyan jó a minősége, hogy még mindig tökéletes és imádom a színét meg a mintáját.

Jöjjön néhány ruhadarab, melyeket nagyon szerettem most a nyaraláson hordani és valószínűleg fogjátok még néhány képen látni őket ezen a nyáron.

A legelső ez a szerelem első látásra caprinadrág a Tezenisből. Nagyon kellemes, friss anyaga és lágy esése van, kényelmes és szép, maga a tökéletes utazós, városban mászkálós darab. A kalap egy tavalyi OVS darab, már ismerős lehet. 🙂

A másik egy Blue Sand overál. Ezzel már találkozhattatok, mert tavaly nyáron vettem és azóta is töretlenül szeretem. Igazi navy blue, minden tengerpari szett tökéletes kiegészítője. A Blue Sand amúgy az egyik kedvenc olasz márkám, ebben a bejegyzésben meséltem róla.

Végül ő sem maradhatott otthon. Nem kék, nem csíkos, nem tengerész mintás, de annyira szimpatikus azzal a fekete macskával, hogy muszáj volt megutaztatnom. Igen, a márciusi kedvencek között már bemutatott Even&Odd hátizsákról van szó. 🙂

Ezek lettek volna az utazós kedvenceim, remélem élveztétek a bejegyzést.  Természetesen Versilia külön posztot kap majd, de addig is írjátok meg, hogy nektek mi az, ami soha nem hiányozhat a bőröndből! Kíváncsi vagyok. 🙂

További képekért kövessetek Instagramon és Facebookon is!