Nagyon gyakran írtok nekem azzal kapcsolatban, hogy ajánljak szállást Milánóban és ezzel mindig nehéz helyzetben vagyok, mert mivel én itt életvitelszerűen élek, nem szoktam szállodában aludni, maximum konferenciahotelekben fordulok meg tolmácsolni. 🙂 Na de most végre ez is megváltozik! Igen, tudok végre szállást ajánlani nektek Milánóban! 🙂 Ráadásul magyarul beszélőt, úgyhogy ez a poszt a Magyarok Olaszországban sorozat legújabb fejezete is.

Kinga kiadó lakása Milánóban, az Uruguay metróállomástól nem messze található, így közlekedés szempontjából tökéletes, hiszen a piros metróval könnyen és gyorsan eljuthattok bárhova a városban. Nagyon közel van hozzá a San Siro stadion, a Casa Milan, a Bonola és Portello bevásárlóközpontok, illetve Lampugnano buszpályaudvara is. A piros metróval a Rho Fiera kiállítóterülete is átszállás nélkül elérhető.

Kinga lakása két hálószobából, nappaliból, konyhából, két erkélyből és fürdőszobából áll, valamint zárt parkolási is lehetőség van. A kiadó apartman az első emeleten található. Lift is van az épületben.

A lakás mindennel felszerelt, van itt sütő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, légkondi… és persze wifi is. Ez az a hely, ahol igazán otthon érezhetik magukat a vendégek!

És otthon is érzik magukat, hiszen Kinga az Airbnb oldalán Superhost minősítést nyert. 148 ötcsillagos véleményt kapott a szállásfoglaló oldalon és a vendégek ragyogóan tisztának értékelték a lakást.

A lakást egyébként Kinga és a férje saját maguknak, a saját elképzeléseik szerint alakították ki, évekig itt is éltek. Aztán az első kisfiuk születése után inkább kertes házra vágytak, így merült fel az ötlet, hogy az egykori szerelmi fészekből szállás legyen. Az ötlet nagyon jónak bizonyult, hiszen mára már rengetegen megfordultak is a viág minden tájáról és mindenki elismerő szavakkal illette ezt a tündéri kis lakást és a szállásadókat.

Kinga lakását megtaláljátok és lefoglalhatjátok ide kattintva az Airbnb oldalán, illetve e-mailben is érdeklődhettek nála a bekeskng (kukac) gmail.com e-mailcímen.

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hamarosan ti is ellátogattok Milánóba! Én csak ajánlani tudom nektek ezt a fantasztikus várost, mely sokkal többet nyújt, mint a turista elsőre gondolná. Lenyűgöző templomok, középkori emlékek, kortárs építészeti csodák, izgalmas múzeumok, végtelen vásárlási lehetőségek, hatalmas zöld parkok, jobbnál-jobb aperitivós helyek és éttermek várnak itt rátok.

Milánói mindennapjaimat és utazásaimat követhetitek Instagramon és Facebookon is! 🙂