Üdvözöllek a blogomon!

(For the English version click here.)

Krusinszki Zsuzsa Pálma vagyok, Milánóban élek 10 éve, 5 nyelven beszélek és szabadúszó vagyok: fordítóként, tolmácsként és Digital PR-ként dolgozok.

A blogomon az olaszországi életemről, az utazásaimról és a kedvenc termékeimről, szolgáltatásaimról írok.

Együttműködések:

A blogom egy fix, több ezres olvasótáborral rendelkezik és aktív vagyok a közösségi média felületeken.

Olvasóim 80%-a nő és leginkább a 25-45 közötti korosztályból erős a követői bázisom, de a 18-24 év közötti hölgyek is szép számban olvassák a bejegyzéseimet és büszke vagyok a sok 50 feletti követőmre is!

Követőim 50%-a a magyar fővárosban és vidéki nagyvárosokban él: a statisztikák szerint Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Pécs, Miskolc, Győr és Székesfehérvár városokban a legnépszerűbb a blogom. A fennmaradó 50% külföldi városokból követ: Milánóból, Rómából, Londonból, Tel Avivból és Bécsből.

Az olvasóim szeretnek utazni, rendszeresen vásárolnak termékeket és szolgáltatásokat online és nyitottak az újdonságokra divat és életstílus témákban. Fontos számukra a véleményem, rengeteg visszajelzést kapok, hogy elutaztak az általam javasolt helyekre, megvették a nálam látott terméket vagy kipróbáltak egy szolgáltatást, amiről tőlem hallottak.

A blogom közösségi média oldalai az alábbiak:

Facebook

Instagram

Üzenetet itt írhattok.

Eddigi együttműködéseim közül néhány: Bonprix, Yoins, Alensa, Back2Bag, Útipoggyász Webáruház, Tourist Israel, Hotel Corvinus Zalaszentgrót, BrightMe, Sweet You Bath&Beauty, Hooks, Herbarting, JuccWork, KicsiYu Design, Noi Design, Ziziart.

Írjatok bátran, minden megkeresést szívesen fogadok.

Pálma