Üdvözöllek a blogomon!

(For the English version click here.)

Krusinszki Zsuzsa Pálma vagyok, Milánóban élek 10 éve, 5 nyelven beszélek és szabadúszó vagyok: fordítóként, tolmácsként és Digital PR-ként dolgozok.

Nagyon sok téma érdekel, így ez a blog inkább egy egyszemélyes magazin, melynek fő témái az utazás, a divat és a szépségápolás. Ezek mellett személyesebb témák is felbukkannak, illetve a Magyarok Olaszországban sorozat is a blog része.

Együttműködések:

A blogom egy fix, több ezres olvasótáborral rendelkezik és aktív vagyok a közösségi média felületeken.

Olvasóim 80%-a nő és leginkább a 25-45 közötti korosztályból erős a követői bázisom, de a 18-24 év közötti hölgyek is szép számban olvassák a bejegyzéseimet és büszke vagyok a sok 50 feletti követőmre is! Legtöbben a fővárosban és vidéki nagyvárosokban élnek: a statisztikák szerint Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Pécs, Miskolc, Győr és Székesfehérvár városokban a legnépszerűbb a blogom, de a külföldi városokból sem elvetendő a követőim száma. Sokan követnek Milánóból, Rómából, Londonból és Bécsből is.

Az olvasóim szeretnek utazni és nyitottak az újdonságokra divat és életstílus témákban.

A blogom közösségi média oldalai az alábbiak:

Facebook

Instagram

Üzenetet itt írhattok.

Eddigi együttműködéseim közül néhány: Bonprix, BrightMe, Sweet You, Hooks, Herbarting, Útipoggyász Webáruház, JuccWork, KicsiYu Design, Noi Design, Ziziart.

Írjatok bátran, minden megkeresést szívesen fogadok.

Pálma

Frissítés: Ide kattintva olvashatjátok a történetem. 🙂