Vásárolni indulni Milánóban mindig különleges élmény, sosem fogynék ki a shopping tippekből! Ebben a városban a lehetőségek valóban végtelenek, de most egy személyes kedvencet hoztam nektek, mely szerintem egy kihagyhatatlan butik a divatos, szép, nőies, egyszerre romantikus és elegáns ruhák kedvelőinek.

A Blue Sand-ért nem kell sokat kóvályogni a városban, mert a lehető legjobb helyen van: a Piazza Duomo, azaz a Dóm tér sarkán, a via Torinón található Zarával szemben.

LRM_EXPORT_20170906_124645

Nekem azért lett az egyik abszolút kedvencem, mert jó minőségű ruhákat kínál nagyon jó áron és szigorúan Made in Italy egy római cégtől. Ez azért ritkaság ma már, amikor a legtöbb márka külföldön készítteti a ruhákat.

LRM_EXPORT_20170905_110850

A Blue Sand ruhái, felsői, nadrágjai nőiesek, letisztultak, elegánsak és találunk köztük mindennap munkába hordható darabokat, de barátnős délutánra, randira és különleges alkalmakra való szépségeket is. Az árak igazán versenyképesek, 30 eurónál drágább darabot nem találtam a nyáron, télen pedig 50 euró volt a legdrágább szerzeményem. Ráadásul gyakran vannak 20-30%-os kedvezmények év közben is.

blu2

FB_IMG_1504300736823_1

FB_IMG_1504301082311_1

A nyáron én egyszerűen beleszerettem a romantikus, kicsit vintage hangulatú nyári ruháikba. Négy ruhát, egy overált és egy felsőt vettem itt, ezeket gyakran láthattátok is a fotóimon Facebookon és Instagramon. Imádom az anyagukat, kellemesek, tartósak és egyáltalán nem igényelnek vasalást. 🙂

Jpeg

Az üzletben szép táskákat, cipőket, öveket, sálakat, kalapokat és ősszel-télen sapkákat is találhatunk.

Pár napja már megérkezett az őszi kollekció is és valami azt súgja, hogy úgy leszek vele, mint a nyárival. 🙂

vestito

spolverino

A Blue Sand üzletei minden nagyobb olasz városban megtalálhatóak. Rómában több üzletük is van, de Genovában, Firenzében, Algheróban, Cagliariban, Bariban, Reggio Calabriában, Palermóban, Cataniában is találunk Blue Sand butikot. Itt a teljes lista, ha vásárolni indulnátok.

Mindenesetre a milánói bolt nagyon különleges. Miért is? Mert az emeletről fantasztikus panorámában gyönyörködhetünk! Csodás Made in Italy ruhák és kiegészítők plusz a Piazza Duomo lenyűgöző látványa, ennél jobbat el se tudnék képzelni! Ha Milánóban jártok mindenképp ugorjatok be ide!

Jpeg

Megtaláltok Facebookon és Instagramon is!