A blogom legújabb sorozatában olyan magyarokat mutatok be nektek, akik mertek hinni az álmaikban és belevágtak egy vállalkozásba, az önmegvalósításba Olaszországban vagy Magyarországon, de Olaszországban is jelen vannak.

Rékával és szépséges apartmanjával már találkozhattatok, ide kattintva olvashatjátok a posztot, ha esetleg lemaradtatok róla.

Ebben a bejegyzésben Ágit mutatom be nektek,  akinek igen különleges és kreatív vállalkozása van. Táskamániám már ismeretes előttetek, így gondolhatjátok, mennyire megörültem, amikor Ági írt nekem! 🙂

Olasz Ágnes 1998 óta él Dél-Tirolban, ahová a férjét követte, tehát nem a neve miatt választotta Olaszországot, bár meg kell hogy mondjam szerintem nagyon stílusos, hogy pont így hívják. Az, hogy van stílusa, a csupa hozzáértéssel és szeretettel készített termékein is látszik. Ági minőségi kutyadivattal és táskatervezéssel foglalkozik.

Ági férfi szabó, 12 évesen kezdett varrni. A varrás szeretete győzött a biológia-földrajz szak felett és az önmegvalósítás útjára lépett. Mégsem lett divattervező, mert realista, csak azt szereti megálmodni, amit ő is hordana.

A férfi szabóságtól a kutyadivatig egy édes kis biewer-yorkie megmentése után jutott el, aki a Benito névre hallgat. A kiskutya ivartalanítása után hamar kiderült, hogy mindenre allergiás. Az allergiás kutyusok vakaróznak, kellett tehát valami ruha, na de nem akármilyen! Így született meg a kantáros farmernadrág és a Benito Jeans.

Elkezdődött egy új korszak Ági életében. A kutyások nagyon megszerették a divatos, praktikus és mutatós darabokat, melyek nem csak a hidegtől védenek, de mondanivalójuk is van. Ági kizárólag minőségi alapanyagokat használ fel a kutyaruhákhoz és a realitás talaján maradt a tervezéssel, tüllszoknya nincs, de vannak farmerek, overálok, kapucnis felsők és polár bélésű esődzsekik, melyek a leghidegebb időben is melegen tartja kedvencünket.

A kutyaruhák sikere után Áginak az az ötlete támadt, hogy mivel mindenki rajong a kedvencéért, ha már magát a kutyust nem is viheti magával mindenhova, de egy képével ellátott táskát igen. Így hát elkészültek az első táskák, melyeket nem csak a gazdik fogadtak szeretettel, de ajándékként is nagyon beváltak.

Végül pedig elérkeztünk a női táskákhoz! Ahogy Ági fogalmaz, ez életének az a része, mely csak róla szól, ebben éli ki a kreativitását, ez számára az igazi önmegvalósítás.

A táskák mind valódi kézműves termékek és magas minőségű textilbőrből készülnek. Egyik szebb, mint a másik, engem teljesen lenyűgöztek! Minden apró részletükben gondosan megtervezett, figyelmesen kidolgozott darabok, melyek nem fognak szembejönni az utcán. 🙂

A sok szépség közül nekem a személyes kedvencem ez szürke-arany darab, hozzáillő pénztárcával. Elegáns, kifinomult és nőies.

Folytassátok a nézelődést Ági weboldalán ide kattintva és kövessétek őt Facebook oldalán is.

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés!
Ha ti is Olaszországban léptetek rá az önmegvalósítás útjára egy vállalkozás (vendégház, hotel, étterem, cukrászda, ékszerkészítés, bortermelés, nyelviskola stb) formájában, vagy olyan tevékenységetek van Magyarországon, mely Olaszországot is érinti és szívesen mesélnétek róla az olvasóimnak írjatok egy üzenetet itt. 🙂 Nyitott vagyok a barter együttműködésekre, promóciókra.

Várlak titeket Facebookon és Instagramon is!