Tudom, hogy nagyon szeretitek olvasni a “Magyarok Olaszországban” sorozat bejegyzéseit. Megmondom őszintén, én is nagyon szeretem írni őket. 🙂 Ezeknek a posztoknak hála igazán különleges embereket, történeteket és vállalkozásokat ismerhetek meg. Az utóbbi időben azonban belefutottam nem pont Olaszországhoz kapcsolódó izgalms történetekbe is. És mivel az én blogom, bár Olaszország fókuszú, hiszen itt élek, de mégsem kimondottan Olaszország blog (magyar termékek, külföldi utazások is megtalálhatóak rajta), megszületett a Magyarok külföldön sorozat, melyet egy különleges magyar hölggyel, Szilvivel és az egyik kedvenc témámmal, az utazással nyitok meg!

Számomra az utazás mindig is több volt, mint egy új hely megtekintése, látnivalók kipipálása, kötelező fotók elkészítése. Mindig is szerettem több időt tölteni egy adott helyen, hogy minél jobban átéljem a hangulatát és minden útról úgy tértem haza, hogy másnak éreztem magam, feltöltődtem, de sokat tanultam és fejlődtem is, hiszen kipróbálhattam magam új élethelyzetekben, más nyelvi környezetben, más kultúrákban.

Én mindig is hittem abban, hogy az utazás pozitív hatással van a személyiségfejlődésünkre és pont ezért, amikor megláttam Szilvi első posztját a máltai inspirációs utazásról azonnal tudtam, hogy ezt meg kell osztanom veletek! Hiszen mi lehet jobb annál, hogy felfedezünk egy új helyet és időt szánunk saját magunkra is? Az, ha ebben egy coach támogatását is élvezzük!

Gürtler Szilvia coach Máltán vár minket. Biztos ti is egyre gyakrabban halljátok manapság a coach és a coaching kifejezéseket. Miről is van szó, ki is az a coach? Nekem nagyon tetszik, ahogy Szilvi fogalmaz a bemutatkozásában: a coach olyan, mint egy professzionális barát. Segít megtalálni a válaszokat, a megoldásokat, segít abban, hogy új perspektívából láthassunk egy adott helyzetet, fejleszti az önismeretünket, motivál minket és támogat a céljaink elérésében.

Egy coach segítségével könnyebben megvalósíthatjuk az álmainkat, belevághatunk egy vállalkozásba vagy akár a külföldre költözésbe is. Átbeszélhetjük vele a félelmeinket, melyek visszatartanak egy nagyobb lépéstől és ráébreszt a bennünk lévő erőforrásokra, melyekről eddig nem vettünk tudomást.

Jelen esetben mindezt a varázslatos Máltán!

Málta szigetén a természet, a különleges helyszínek a pihenést, kikapcsolódást segítik, a coaching pedig az elmélyülést és a magunkra találást. Szilvivel egy fantasztikus hetet tölthetünk el Máltán városnézéssel és coaching programmal, melyek során nemcsak a sziget szépségét, hanem saját belső szépségünket is felfedezhetjük.

Egy intenzív utazáson vehetünk részt, mely katartikus élményeket tartogat, és hatása még a hazaérkezés után is hosszan tartó. Természetesen készen kell állni rá, ezen az utazáson szívvel-lélekkel kell részt venni, készenállva arra is, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat. Megéri beletenni a munkát, mert a hét végére kitisztul a kép saját magunkról, a kapcsolatainkban betöltött szerepeinkről és a reakcióink miértjeiről. Megtanulunk lazítani az önkontrollon, megtanulunk elfogadni, elengedni és megengedni, megtanulunk egyensúlyban lenni.

Rengeteg örömben, kalandban, kihívásban lehet részünk egy ilyen hét alatt!  Csodás napokat tölthetünk el a tenger partján, ragyogó napsütésben, megismerve ennek a kicsiny szigetnek zegét-zugát. Lesz itt coaching, jóga, meditáció, masszázs és városnézés is!

Az utazás személyre szabott, Szilvi az általunk hozott probléma, témakör körül építi fel a Máltán eltöltött hetet (vagy heteket) és a programban az önismeretet Málta vadregényes tájainak megismerésével köti össze.

És hogy mit keres egy magyar coach Máltán? Szilvi 2015-ben érkezett Máltára egy baráti látogatásra, melyet egy 2 hetes angol nyelvkurzussal kötött össze. Egyből beleszeretett a szigetbe és eldöntötte, hogy itt fog élni. Erről a történetről bővebben itt olvashattok.

Az inspirációs utazásról bővebben Szilvi honlapján olvashattok ide kattintva. A oldalon az utazáson kívül több különleges kurzust, inspirációs ötletet is megtalálhattok. Kövessétek őt Facebookon is!

Remélem tetszett nektek a bejegyzés és kedvet kaptatok egy kis inspirálódáshoz! Én személy szerint hiszek a coachingban, engem többször átlendített már a holtponton. Ha szeretnétek ti is mesélni magatokról keressetek bátran, nyitott vagyok az együttműködésekre. Ide kattintva írhattok üzenetet.

Hamarosan folytatódnak a sorozatok itt a blogon, addig is kövessetek Instagramon és Facebookon is! 🙂