Idén negyedik alkalommal vehettem részt a DXN Európai Vezetőképző Táborában és akárcsak tavaly, most is a magyar csapatnak tolmácsoltam. Somorján, Szlovákiában került megrendezésre a tábor július 6 és 8 között, előtte Budapesten is eltöltöttem egy délutánt, majd egy pozsonyi városnézés is belefért a legjobb barátnőmmel, de lesz majd külön poszt minderről.

Ami a tolmácslány gardróbját illetti, lazább, városnézős és hivatalosabb ruhákat is pakoltam. Ebben a posztban az újdonságokat szerettném megmutatni nektek (meg egy visszatérő játékost), mert ismét érkezett egy szépségeket rejtő csomagom a Bonprixtől. Ezúttal három nyári ruha lapult a csomagban és most egyiken sem kellett egy centimétert sem alakítani. Mind a három Bonprix ruha tökéletes méretben, kettő pont olyan, mint amilyennek a képek alapján gondoltam, a harmadik kicsit más anyagú, de így is megszerettem.

Most is Bodyflirt ruhákat válogattam, nekem ezek tetszenek a legjobban.

Az abszolút kedvencem ez a virágos szoknyás kék ruha lett, már Budapesten felavattam, de Pozsonyban is megsétáltattam.

Minden várakozásomat felülmúlta, azt hiszem gyakran fogjátok látni az utazós képeimen és nem csak ezen a nyáron, mert olyan jó a minősége, hogy jó pár nyarat ki fog húzni.

Egyszerűen gyönyörű, sokkal szebb élőben, mint amilyennek a képek alapján gondoltam! A színei élénkek, a minták meseszépek, az anyaga fantasztikus, kellemes viselet és nőies, csinos a szabása. Nem lehet nem szeretni.

A mintájában egy szép kis madárka is rejtőzik a virágok között! 🙂

Egy nagyon különleges fazonú és anyagú orgonalila ruha is érkezett a Bonprixtől. Nagyon tetszenek a rafinált kivágásai és az asszimetrikus szoknya része.

Olyan, mintha csak rám öntötték volna, 32/34-es, tökéletesen áll és nagyon elegáns, nőies megjelenést kölcsönöz. Mivel alacsony vagyok (160 cm), nekem pont tökéletes ez a ruhahossz, mert nem túl mini, de nem is térd alá érő.

Az utolsó Bonprixes darab ez a szellős, asszimetrikus, vállpánt nélküli rózsaszín ruha. A weboldalon található kép alapján egy elegánsabb anyagú ruhára gondoltam, de ennek ellenére tetszik, mert a színe álomszép.

Kellemes, lágy esése van és azoknak is jól áll, akik el szeretnének takarni néhány kilót. 🙂 Tolmácsolás utáni lazítós, délutáni koktélozgatáshoz vettem fel, tökéletes választásnak bizonyult, mert meg is dicsérték.

Nem maradhatott ki a bőröndömből a citromfagyi outfit sem! Már megmutattam nektek ebben a posztban is, de most sem hagyhattam otthon, annyira csinos és elegáns ez a Dorothy Perkins darab.

A szombat esti vacsorára egy magyar márkától választottam ruhát, vagyis overált. Ezt a Rouge Avenue overált még tavaly vettem, de nem volt még alkalmam felavatni. Nagyon szeretem ezt a márkát, mert csinos, fiatal üzletasszonyos ruháik, overáljaik vannak.

Mivel csak kézipoggyásszal utaztam, nem tudtam több ruhát magammal vinni, de ezek remekül megállták a helyüket. Cipők terén a képeken látható fehér Rouge Bijoux szandál és a telitalpú Far Out szandál utazott csak velem, mert mindenhez passzoltak és így tudtam helyet spórolni.

Ezek voltak a kedvenc szettjeim a DXN táborban, a következő bejegyzésben a hotelről, a rendezvényről és Pozsonyról is mesélek majd nektek. 🙂

Melyik ruha tetszik a legjobban? Írjátok meg Facebookon és persze Instagramon is várlak titeket! 🙂