Vásárolni indultok Milánóban? Megosztok veletek egy tippet. Ha ti is szeretitek a romantikus, különleges, bohó ruhákat és a kifinomult, nosztalgikus és shabby chic stílusú kisebb-nagyobb tárgyakat, akkor a Manicreando-t mindenképpen fel kell keresnetek, ha Milánóban jártok! Ide belépni olyan, mintha egy kincsesbányába csöppentünk volna!

manicre1

Én már többször jártam itt, és úgy gondoltam nagyon megérdemel egy bejegyzést a blogon. Már maga a bolt kirakata a via Piero della Francesca-n nagyon hívogató, belépve pedig az az érzés fogja el az ember lányát, hogy “hagyjatok itt mindörökre a szépségek között!”. Az eladó hölgyek is nagyon kedvesek, mosolygósak és segítőkészek, kellemesen körbe lehet nézni, anélkül, hogy siettetve éreznénk magunkat.

A bolt két részre oszlik, az egyikben varázslatos bizsukat, táskákat, ruhákat, kalapokat és egyéb kiegészítőket találhatunk, illetve romantikus dobozokat és kisebb bútorokat, melyekben kis kincseinket tárolhatjuk.

nali

Az én nagy szerelmem egy kis fiókos szekrényke, nagymamám régi bútoraira emlékeztetett. Vintage stílusú, a tetején régi fényképpel (ez lecserélhető), felnyitva tükör is van benne. Most, hogy végre költözünk, lehet, hogy le is csapok rá 🙂

A másik rész szebbnél szebb lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket rejt. A sok hangulatos és elragadó tárgy között nem lehet nem belehabarodni valamibe!

manicre

Asztalok, székek, képkeretek, virágtartók, gyertyatartók, tortatálak, sütistálak, tükrök… Én a legszívesebben mindent hazavinnék és ezekkel rendezném be az új lakásunkat! Lenyűgöző esküvői kellékeket is beszerezhetünk itt, ebben a témában is nagyon kompetensek az eladók. Az apró kiegészítők is nagyon aranyosak és otthonosabbá varázsolják a lakást.

manic

manicre2

Akkor is érdemes benézni ide, ha különleges ajándékot kerestek születésnapra, Anyák Napjára vagy kisbaba születése alkalmából. Eszméletlen cuki babás dolgaik vannak és jobbnál-jobb tippeket adnak az eladók, akár egy különleges, vintage babaszoba berendezésére is!

manicre4
A Manicreando címe:  via Piero della Francesca 13, az Arco della Pace-tól vagy a lila metró Gerusalemme megállójától sétálva könnyen megközelíthető. Megtalálni könnyű, választani nehéz, üres kézzel távozni meg lehetetlen!

Kövessetek Facebookon és Instagramon is!