Akármilyen is ez a koronavírusos nyár, a jó idő és a napsütés nem maradtak el idén sem, így a már hagyománynak számító kedvences poszt sem maradhatott el!

Vágjunk is bele és kezdjük a nyár alapkellékével, a bikinivel!

Nem sokkal a vesztegzár feloldása után kaptam kézhez ezt az álombikinit és nagyon vártam, hogy lehetőségem legyen felavatni. A Seachili egy igazán különleges magyar márka, mely csinos és időtálló darabokat kínál. Ezek igazán minőségi fürdőruhák, nem az a darab, ami egy nyár után a kukában végzi, mert kifeslett, kinyúlt, két fürdés után elvesztette a színét. Továbbá, Viola Juditot, a márka megálmodóját, nem a konfekció méretek, hanem a valódi nők ihlették!

Judittal személyesen is beszéltem Skypeon, miután megkaptam és felpróbáltam a bikinimet. Igazából teljesen transzban voltam, mert alighogy felvettem éreztem, hogy Úristen, ez tökéletesen az én méretem! A hagyományos fürdőruhaboltokban ilyen soha nem volt, mert az alső általában rendben volt, de a felsőrésszel mindig kompromisszumot kellett kötnöm. Vagy szép volt, de nem tartott, vagy nem volt szép, de tartott. Nos, ez szép is és tart is! Ráadásul Judit úgy találta el a méretemet, hogy egyszer sem találkoztunk, lemértem magam milliméterre pontosan és megírtam neki a méreteket.

Nagyon örülök ennek az új márkának, jó érzés, hogy végre valaki nagyobb kosárméretre is gyárt csinos, nem unalmas, egyszínű bikinit.

Kiemelném még a Seachili Rózsaszín szalag programját: a márka Pink Ribbon bikinijei kifejezetten mellrákon átesett, protézissel élő hölgyeknek készültek. Ezek a darabok külsőre nem térnek el a többitől, a belső kialakításuk más, hogy tökéletesen tartság a protézist. Erről ide kattintva tudtok többet olvasni.

Nagyon szépen köszönöm a Seachili Juditjainak ezt az egyszerűen tökéletes bikinit!

Csak ajánlani tudom nektek, hogy nézzetek szét a Seachili Bikini webáruházában, ha minőségi, tartós, magyar fürdőruhára vágytok. Ha kétségeitek vannak, akkor epdig bátran írjatok nekik és segítenek megtalálni a tökéletes darabot.

Ez a virágmintás Bonprix ruha a májusi posztomból ismerős lehet. 🙂 Egyszerűen tökéletes, rengeteget hordtam. Fantasztikus az anyaga, a tartása, ahogy kiemeli az alakot, gyönyörűek rajta a virágok. És csak úgy vonzza a tekinteteket!

Annyira megszerettem, hogy olyat tettem, amit még életemben soha: megrendeltem a másik színben is! 🙂

A virágmintás ruha cikkszáma: 9321379.

A szalma táska is a Bonprix oldaláról van. Régóta szerettem volna már egy szalma táskát, de mindig csak kis méretűekbe botlottam. Ez szép nagy és jól pakolható, strapabíró. Idén nyáron mindenhova magammal vittem. Cikkszáma: 97118095

Lehetőségem nyílt egy új rendelős oldal, a Femme Luxe Finery kipróbálására. Hatalmas a választék náluk, de úgy döntöttem, most a lazább, sportosabb vonalat próbálom ki és amúgy is szerettem volna új edzős szettet.

Nagyon kellemes meglepetés volt ez a szürke szett! Kellemes az anyag tapintása, szép a színe és felvéve kényelmes. Rengeteget hordtam a hegyi sétáim, edzéseim közben.

Szinten a Femme Luxe-tól rendeltem egy sötétkék melegítőt is. Ez tényleg melegítő, mert nagyon meleg, majd októbertől lesz igazából aktuális, de azért egy esősebb napon leteszteltem. Kényelmes, igazi otthoni kuckózós holmi. Esélyes, hogy rendelek még ilyen loungewear szetteket erről az oldalról. A csomag 5 nap alatt ideért az Egyesült Királyságból és mindkétt szett Made in UK.

A lazább szettek mellé egy romantikus, csipkés, babakék crop topot választottam még a Femme Luxe-tól.

Tökéletes választásnak bizonyult! Kellemes, nőies viselet, sok bókot kapott. Sokáig kerültem a crop topokat, de a vesztegzár alatt rengeteget edzettem, most meg vagyok elégedve a hasizmaimmal és bátrabban hordok ilyenek.

Hát ezek lettek volna az idei kedvenceim. Remélem találtatok köztük nektek is tetszőt, ha nem így lenne, akkor is érdemes csekkolni a linkelt webáruházakat, mert minden stílusra, testalkatra, hangulatra megvan a megfelelő darab, csak keresgélni kell. 🙂

Ti mit hordtatok szívesen idén nyáron? Rendeltetek ruhákat, kiegészítőket online? Írjátok meg kommentben vagy Instagramon és Facebookon. 😉