Visszatértem egy hosszabb szünet után és máris egy kedvences poszttal kezdeném az őszi időszakot. Lássuk miket szerettem különösen a nyári hónapokban!

Szerintem már tudjátok, hogy imádom az élénk színű ruhákat, télen-nyáron. A Bonprix ruhák között szerencsére számos ilyen darabbal találkozhatunk. Ezt a virágmintásat azonnal kiszúrtam a weboldalon és élőben is gyönyörű.

Nagyon megszerettem, annak ellenére, hogy élőben kicsit más, mint amilyennek a képek alapján vártam. A weboldalon rózsaszínes-halvány zöldnek tűnt, a valóságban azonban narancssárgás-erős zöld a színe. Nekem így is tetszik, az anyaga pedig valami fantasztikus. Igazán kellemes viselet, vasalást nem igényel mosás után.

Ide kattintva tudjátok megnézni a Bonprix weboldalán.

A másik Bonprix kedvencem is élénk színű és virágos, ráadásul ez élőben is 100% olyan, mint a katalógusban. Gyönyörű szép, isteni az anyaga, ez sem igényel vasalást.

Ezt a kék ruhát itt tudjátok megnézni.

Hűvösebb reggelekre pedig tökéletes választás ez a füst orgonalila színű, laza kötött kardigán. Már tavasszal kinéztem, de gyorsan elfogyott a 32/34-es, úgyhogy amint megláttam, hogy újra kapható, azonnal lecsaptam rá. 🙂

Meseszép színe van és nagyon nőies darab. Nota bene: nyúlik az anyaga, ezért nem egy, hanem két mérettel kisebbet ajánlott venni ebből a kardigánból! Én egy rövid idő után nagynak kezdtem érezni és anyukámnak adtam. Ez a 34-es tökéletes rá, aki 38-40-es ruhákat szokott hordani. Mivel 34-esnél kisebb nincs, én ezt buktam, de neki lett egy gyönyörű kardigánja! 🙂 Ide kattintva tudjátok megnézni.

Egy új webáruházzal, a Beauty in the Box-szal is elindult egy együttműködésem a nyáron. Több webáruház is megkeresett, de eddig igazából csak a Bonprix és a Beauty in The Box győztek meg, a többit nem vállaltam el végül.

A Beauty in the Box-tól ez a Lemoniade márkájú nyári ruha lett a kedvencem.

Ebben a lágy esésű, mutatós, nagyvárosi luxus érzetet keltő ruhában úgy éreztem magam, mint Carrie Bradshaw, miközben a milánói felhőkarcolók alatt sétáltam benne. Tökéletes az anyaga, a színe, a varrása és csak úgy vonzza a tekinteteket.

Ajánlom figyelmetekbe, ide kattintva tudjátok megnézni.

Térjünk át az ékszerekre!

Kaptam egy csodálatos, egyedi karkötőt a blogom nevével! Az alkotója nem más, mint Ludánné Varga Edit, a T’aan Jewelry megálmodója és alkotója. A t’aan szó jukaték-maja nyelven azt jelenti: nyelv, beszéd, üzenet, Edit ékszerei pedig mind-mind egy üzenetet hordoznak.

Számomra fontos a blogom és maga az az életérzés, amit közvetíteni szeretnék ezen a felületen és a közösségi médiában, ezért különösen szívesen hordom ezt az egyedi, gold filled darabot.

A kartkötőn kívül kaptam egy sterling ezüst nyakláncot is. Ebben a medálban a férjem nevének a kezdőbetűje szerepel.

Edit ékszereit a Facebook és az Instagram oldalán tudjátok közelebbről megnézni. Csak ajánlani tudom, egy ilyen ékszer tökéletes ajándék bárkinek, de akár saját magunknak is, egy számunkra fontos üzenettel. A hab a tortán az ékszerek szépséges csomagolása!

Ha követtek Instagramon, akkor már tudjátok, hogy július óta BrightMe nagykövet vagyok. A sok kedvenc közül most két, szorosan a nyárhoz kapcsolódó terméket mutatnék meg.

Az egyik a strandtörölköző. A BrightMe fouták nem csak szépek, de könnyűek, puhák, nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek és mégis gyorsan megszáradnak. Kiterítve nagyok, összehajtogatva kicsik, alig foglalnak helyet a bőröndben.

Ha lehűl a levegő, takarózni is kellemesen lehet velük. 🙂

A másik örök kedvenc, amit már tavaly is mutattam, az a vizes fürdőruha tartó neszeszer. Strandolás vagy úszás után elég csak kicsavarni a fürdőruhát és beletenni ebbe a neszeszerbe és már mehetünk is haza. Nem kell megvárni, míg megszárad rajtunk a bikini vagy mindenféle csúnya (és környezet szennyező) zacskókba tekerni.

Ezeket a neszeszereket itt tudjátok megnézni. Ne feledjétek, hogy ha rendeltek a BrightMe webáruházból, akkor a PALMA15 kód felhasználásával 15% kedvezményben részesültök! Nézzetek szét, rengeteg praktikus, de ugyanakkor mutatós darabot találhattok az oldalon.

Ami a sminkelést illeti, nyáron a nagy melegben leginkább primereket teszteltem.

Ez a Catrice arcprimer valami elképesztő! Olyan, mintha egy Instagram filtert kennék az arcomra. Azonnal szebb, simább és ragyogóbb lett tőle az arcbőröm. Alapozó, BB krém alá, de magában is tökéletes. Limitált kiadás, ezt már elhasználtam, de vettem belőle még ötöt, mert a legeslegjobb, amit eddig használtam.

Ezt a Pupa Milano szemhéjprimert mutattam már, de mindenképpen szerettem volna újra megemlíteni. Nálam lekörözte az Urban Decay primerét, bírta a 35 fokot is.

A Bulgáriában vásárolt rózsás kedvencek közül ezt a Biofresh szem- és szájkörnyékre való szérumot emelném ki. Nem gondoltam, hogy valaha ilyet mondok majd egy termékről, de már négy használat után látszott a különbség! Anyukám is kapott ilyet és használja ő is. Ő 65 éves és nála is látszik a javulás szájkörnyéken.

A hajas kedvencekről lesz egy külön poszt, de ezt a pakolást annyira szerettem, hogy nem bírtam ki, hogy ne illesszem be ide is!

Ez a Shea Moisture márka Wightless hajpakolása. Mennyei az illata és csodát tett a hajammal! Első használatkor felvittem hajmosás után és rajta is hagytam a hajamon 45 percet. Húztam rá egy zuhanysapkát és szépen kifejtette a hatását a pakolás a sapka alatt. Az eredmény: rugalmasan göndörödő, puha, súlytalan fürtök.

Ezt is a Lookfantastic weboldalról rendeltem, mint majdnem minden hajas kedvencemet. Ha újak vagytok Lookfantasticon és rendeléskor a Referral Code mezőbe beírjátok a PALMA-R1G kódot, jár nektek 10 euró kedvezmény! 😉

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és esetleg pár hasznos tippet is tudtam adni nektek. Kíváncsi vagyok, hogy ti miket szerettetek a legjobban a nyáron, írjátok meg kommentben vagy Facebookon és persze Instagramon is várlak titeket!