Volt már egy ilyen kívánságlistás posztom szeptemberben (itt olvasható), ezért úgy gondoltam, hogy lessünk rá az olasz divat kínálatára most télen is. Egyrészt még viszonylag időben vagyunk karácsonyra, másrészt meg hamarosan kezdődnek a várva várt leárazások! És azért áll még előttünk egy pár hideg hónap, töltsük őket jólöltözötten. 🙂

Kezdjük a péntárcabarátabb márkákkal. Az egyik ilyen a Piazza Italia, mely 1993-tól van a piacon és főleg bevásárlóközpontokban nyit üzleteket. Jó dolgaik vannak, az árak nem magasak, egy ruha kb 20 euró. Érdemes szétnézni, férfi és gyerek ruháik is vannak.

piazzaitalia6

piazzaitalia7

piazzaitalia4

piazzaitalia5

piazza italia2

A Blue Sand-ről már nagyon sokat áradoztam nektek, itt a blogon is meg Facebookon, Instagramon is, ugye az egyik kedvenc butikom a városban. Imádom a téli összeállításaikat is, egy gyöngyös kardigánt már vettem is.

bluesand3

bluesand5

bluesand2

bluesand1

A Gian Vargian egy 100% Made in Italy márka, erről is írtam már, változatlanul nagyon szeretem. Jó minőség, normális árakon. Az éven főleg az overálok tetszenek.

gv1

gv2

gv4

Gian Vargian-nál ide kattintva tudtok szétnézni.

A Benetton az éven nagyon tetszik. Az elmúlt pár évben nem nagyon találtam náluk semmit magamnak, de az éven mindent hazavinnék. Imádnivalóak a pulcsik, a baglyos pizsama és a sapkák, kalapok is.

benetton

benetton1

 

benetton3

Ebbe a pasztell rózsaszínbe annyira beleszerettem az üzletben, hogy már meg is kaptam karácsonyra a páromtól, sállal együtt:

BeautyPlus_20171217164711_save

A Motivi-nél nagyon jók a party cuccok, főleg a Milano névre hallgató kis fekete:

motivi2_milano

motivi3

motivi4

Az Oltre márkáról még nem esett szó a blogon. Ez a Motivi nővérkéje, a 40 feletti nőket célozza meg szebbnél szebb ruhadarabokkal. Ugyanonnan jönnek ruhák, mint a Motivis darabok, mivel egy cégcsoport és a minőségük is ugyanolyan szuper, csak az áruk egy picit magasabb. Gondolom azon az elven, hogy 40 felett talán már jobban keres az ember lánya… Mindenesetre szép, nőies, elegáns holmijaik vannak és néhányat így 33 évesen is tudnék hordani. Főleg azt a fekete csipkeszoknyát!

oltre6

oltre2

oltre7

oltre8

És ha már megnéztünk két Miroglio Fashion márkát (Motivi és Oltre), nézzünk meg egy harmadikat is, a legmagasabb árkategóriás Caractère-t. Ha az előző logika alapján nézzük, akkor ezzel az 50 feletti nőket célozzák meg, amiben van valami, anyósom például nagyon kedveli. 2017-2018 telén a bordó uralkodik náluk.

caractere1

caractere2

caractere3

Szintén a Miroglio Fashion márkája az Elena Mirò, itt a dúsabb idomokkal megáldott hölgyek válogathatnak a szépséges ruhák között.

elena1

elena2

Két mesés Carpisa táskával zárnám ezt a posztot, hiszen lesz még folytatása, annyi ruhát és kiegészítőt gyűjtöttem!

A Carpisától most két praktikusabb darabot választottam, melyek hasznosak egy tolmács kisasszony életében. 🙂 De azért szépek is, ugye?

carpisa1

carpisa2

Remélem élveztétek ezt a nézelődős posztot, hamarosan jövök a második felével.

Addig is kövessetek Facebookon és Instagramon is, hogy ne maradjatok le semmiről! 🙂