Számos érdekes szeptemberi és őszi wishlist posztba futottam bele mostanában, némelyiket nagyon inspirálónak találtam. Ezért arra gondoltam megosztom veletek az enyémet, hisz nekem is van kívánságlistám ezekre a hidegebb hónapokra.

Ebben a bejegyzésben ruhákról és kiegészítőkről lesz szó, mert nagyon vágyom már a gardróbújításra! A Motivi őszi kollekciójából jó néhány szépség felkerült a listámra. A Motivit az elegáns, nőies ruhái miatt szeretem kifejezetten, illetve valami furcsa okból kifolyólag én csak itt találok találok magamra nadrágot. A többi leesik, lecsúszik, biztos fura az anatómiám, de ez van tényleg 🙂 Most is került a listára egy nadrág, meg egy ruha, egy overál, egy kabát és egy szoknya.

pantalone_motivi

abito_motivi

tuta motivi

giacca motivi

gonna_motivi

A Zuiki is egy olasz márka, árban jóval a Motivi alatt van és ki lehet fogni náluk szép, minőségi termékeket. Megéri benézni hozzájuk, én Milánóban a Corso Buenos Aires-en található üzletükben szoktam nézelődni. Nagyon szépek a basic darabok, pulcsik, ingek, nadrágok, jó alternatíva ha már unjuk a Zara és a Promod basic darabjait, de a maxi ruháik is elragadóak. Most ezek tetszenek:

zuiki_basic

zuiki tuta

zuiki jeans

zuikiruha

Fehérnemű és pizsama téren nagyon szeretem a Yamamay-t, nyáron bikinit is szívesen veszek itt. Sőt, újabban szép csipkeruhákat és sportos cuccokat is gyártanak. Az őszi kollekció is kifinomult, érzéki és kényelmes, mint mindig. Itt már sikerült vásárolnom pár dolgot, de mutatok azért egy kívánságlistát.

sottoveste

intimo yamamay

pizsi

pizsi2

Ha táska, akkor az esetek 99%-ban Carpisa, nagyon ritkán vásárolok máshol. Úgy látom az ősszel sem fogok csalódni a márkában, vannak itt üzletasszonyos, munkába való darabok, hátizsákok és party tatyók is. Nekem most ezek tetszenek a legjobban:

borsa

borsa2

zaino

Az az 1% pedig, ami nem Carpisa lesz, az valószínűleg ez a Rinascimento gyöngyszem, amibe sikerült teljesen beleszeretnem:

rin borsa12

A Rinascimento ruháit nagyon szeretem, bármilyen alkalomra könnyen találok náluk különleges darabokat. Az éven egy klasszikus little black dress-t néztem ki többek között, meg nadrágokat (remélem jól fognak állni), overált és cipőt is. Hosszú a lista, a legtöbb darabbal azt hiszem megvárom majd a téli leárazásokat, mert igencsak sírna a bankkártyám, ha mindezt így egybe hoznám haza. 😀

rinasc

panta rin

rinasc1

rinasc2

 

rinasc4

Végül pedig vessünk egy pillantást a Nadine Milano ruháira is. Alkalmi ruhákban verhetetlenek, rengeteg itt a csipkecsoda mindenféle méretben. Én most inkább hétköznap is hordható darabokat néztem ki, de koktélpartira, esküvőre is találtok itt ruhákat.

nadine3

nadine1

nadine2

Ezek lettek volna a kiszemeltjeim az őszre, persze lehet, hogy egy bevásárlókörút alkalmával bővül majd még a lista. 🙂 Remélem tetszett nektek a poszt, kíváncsi vagyok találtatok-e köztük tetszetős darabokat és hogy ti miket néztetek ki vagy már vettetek is az őszi kínálatból!

Kövessetek Facebookon és Instagramon is!