Ismét eljött az éves DXN Európai Vezetőképző Tábor ideje!
Az éven különösen lelkesen vártam ezt, hiszen hazámban, Magyarországon került megrendezésre. Május 14-én az I. Európai Csúcstalálkozón, az azt követő 3 napban pedig a siófoki táborban tolmácsolhattam a motivációs trénerek, a sikeres üzletépítők és a menedzsment előadásait.

Néha kissé komolytalanabbul. 🙂

Több száz DXN tag utazott Magyarországra, hogy részt vegyen a rendezvényeken.

Hatalmas élmény volt, a pozitív életérzés teljesen magával ragadott engem is. 🙂 Még a hosszas tolmácsolás se fárasztott le, mint mindig, most is nagyon élveztem, hogy ilyen érdekes témákban tolmácsolhatok!

Ez alatt a négy intenzív nap alatt a résztvevők arról tanulhattak, hogy hogyan dolgozzanak az új belépőkkel, hogy mennyire fontos a hitelesség és a fegyelem a hálózatépítés során, milyen is egy igazi vezető és mit jelent a vezetés fogalma, valamint láthatták, hova lehet eljutni a DXN-nel, milyen is az igazán sikeres üzletépítők élete.

A siófoki Hotel Azúr tökéletes választás volt a rendezvény helyszíneként.

A menedzsment képviselői belátást engedtek a cég terveibe, ami csak még lelkesebbé tette a már amúgy motivált vezetőket.

Mint mindig, az éven is volt lehetőség kikapcsolódásra is, hiszen hajókáztunk, finom borokat kóstoltunk, wellnesszeltünk, csapatépítő játékokon vettünk részt és egy hangulatos gálavacsora sem hiányzott a programból. A vacsora után a buli ismét hajnalig tartott.

Az éven is fantasztikusan éreztem magam az V. DXN Európai Vezetőképző Táborában és már nagyon várom a következőt! Bárhol is lesz, ott a helyem. 🙂 Imádom a munkám!