Most, hogy 2017 lassan véget ér, ideje 2018-as határidőnaplókat, tervezőket keresni. Mostanában majdnem minden Facebook csoportban ez a téma, ezért gondoltam megmutatom nektek, hogy én mit választottam 2018-ra a DM Lifebook mellé. Nem mást, mint egy egyedülálló, különleges tervezőt, a Happiness Plannert.

planners

Még szeptemberben megfogadtam (itt), hogy jobban oda fogok figyelni magamra, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, boldogabb szeretnék lenni. Ennek érdekében sok mindenen változtattam, tudatosan beiktattam a napjaimba új tevékenységeket, melyek boldoggá tesznek és több időt szánok magamra. Zumbára, bioenergetika foglalkozásokra járok, egy szuper milánói nemzetközi csajok csapat tagja lettem és együtt is nagyon jó programokat szoktunk szervezni, többet olvasok, írom a blogot, órákig kísérletezgetek a sminkjeimmel vagy egyszerűen csak mindent kizárva lazítok a kádban egy pohár borral vagy meleg teával. Jó úton haladok, ezért is fogadtam meg, hogy 2018-ban még inkább erre fogok koncentrálni. És akkor rátaláltam erre a tervezőre!

pinkplanner

A Happiness Planner, ahogy a neve is mutatja, a Boldogságtervező. Nem a produktivitásra, az eredményekre, hanem a boldogság megteremtésére, az önismeretre, önfejlesztésre, a pozitív gondolatokra koncentrál. Segít befelé figyelni és minden napban meglátni a szépet, a pozitívumot.

Három verziója van, mindegyik több színben kapható. Van egy januártól-decemberig tartó, egy júliustól a következő év júniusáig tartó és egy 100 napos, dátumozatlan verzió.

A 100 napos, dátum nélküli verzióban az a jó, hogy bármikor elkezdhetjük. Hasznos lehet, ha például egy rossz szokásról szeretnénk leszokni, nagy változás volt az életünkben, gyökeresen újragondolnánk a dolgainkat, betegségből gyógyulunk, átalakítanánk az életstílusunkat.

3

Segít egy boldogságtérkép kialakításában, elgondolkodtat és rávezet arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat, melyek az erős és a gyenge pontjaink, mi tesz minket igazán boldoggá. Inspiráló idézetekkel és izgalmas gondolatokkal kezd minden napot, segít a célkitűzésben, a célok elérésében és értékelhetjük is magunkat.

Megtanít arra, hogy értékeljük azt, amink van, hogy kedvesek legyünk másokkal és önmagunkkal, ne gondoljuk túl a dolgokat és becsüljük meg, kényeztessük azokat, akiket szeretünk.

Ez a verzió az angol mellett olaszul, spanyolul, portugálul, franciául és németül is kapható.

ita1

esp2

esp1

fr1

Gondolkoztam ezen a 100 naposon, de mivel november van már, inkább a a 2018-as, dátumozott változatot rendeltem meg. Fehér & rose gold árnyalatban, naná! 🙂
Update: kis kavarás történt és először egy 100 napos, majd egy 2018-as verzió is érkezett hozzám. A 100 napos szépséget valószínűleg kisorsolom majd kedves olvasóim között! 🙂

A tervező legelső feladatai 2017 mélypontjaira és legjobb pillanataira világítanak rá, illetve arra, hogy ezekből mit tanultunk, majd segít célokat megfogalmazni, bakancslistát kialakítani 2018-ra.

2017reflection

Nap, mint nap arra edzi az elménket, hogy a pozitívumot lássuk meg a dolgokban, fejlődjünk, megtanuljunk elengedni és hálásnak lenni, elengedni a haragot, erősebbé tenni a kapcsolatot szeretteinkkel. Rávezet arra, hogy jobban osszuk be az időnket és a pénzünket olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek minket és hogy jobban átéljük a jelen, ne aggódjunk annyit a jövő miatt.

Azon is elgondolkodtat, hogy mit eszünk egy nap, mennyit mozgunk és táblázatokkal segít helyes szokásokat kialakítani.

ayear

Minden egyes nap egy idézettel kezdődik, majd az aznapi célokra fókuszál és minden nap gyakoroltatja a kiértékelést, a pozitív látásmódot és hálaadást is, így nem lesz többé rossz napunk, mert megtanulhatjuk mindegyikben meglátni a jót. Naponta és havonta is értékelhetjük magunkat.

Nagyon kedves, izgalmas és hasznos tervezőnek tartom a Happiness Plannert, már nagyon várom, hogy megérkezzen és elkezdhessek dolgozni vele! Igazából meg akartam várni, hogy itt legyen, mielőtt írok róla nektek, de amikor rákérdeztem azt mondták, majd csak november közepétől kezdik kiszállítani a 2018-as tervezőket. Ezért gondoltam, hogy inkább írok róla egy bejegyzést most, mert ez egy nagyon szép ajándék lehet, akár saját magatoknak is.

happyyy

A tervezőt a Happiness Planner oldalán tudjátok megrendelni, az ügyfélszolgálat nagyon készséges, ha kérdésetek van, tapasztalat. 🙂 A boldogságtervező mellett számos fantasztikus önfejlesztő füzetet, kártyákat és hasonlókat kínálnak, érdemes szétnézni.

Magyarul nem kapható, de így nyelvekkel dolgozó emberkeként azt mondom, hogy a nyelvtudás fejlesztésére is remek eszköz ez a tervező. Sii te stesso e fa’ ciò che ami! 🙂

Ti milyen tervezőt választottatok 2018-ra? Szoktatok tervezni? Mennyire tartjátok fontosnak, hogy ne csak szakmailag, hanem a boldogságunkra fókuszálva is tervezzünk?

hap

Kövessetek Facebookon és Instagramon is!