Igaz, hogy szinkrontolmácsolás közben a kabinban bújok meg, de utána annál inkább élvezem a “szabadulást” 🙂 Jelen esetben mindezt Barcelonában, vagyis pontosabban Castelldefels-ben, a Rey Don Jaime Hotelben, ahol 2015. július 24. és 26. között tolmácsoltam angolról és spanyolról olaszra a DXN Európai Vezetőképző Táborában. A hotel medencéjét sosem feledem.

hotelrey2

Ez pedig a kabin, ahonnan a csobbanásról álmodoztam munka közben:

barcelona_kabinban

barcelona_emberek

Az olasz üzletépítők annyire megszerettek, hogy teljesen maguk közé fogadtak és nemzeti színű zászlót, kalapot és egyebet kaptam 🙂

barcelona_bandiera

Az intenzív munka mellett szórakozásra is jutott idő és egy fantasztikus gálavacsorán is részt vehettem.

bcn_hotel

barcelona_gala

medence_night

Castelldefels tengerpartja is említést érdemel, mert egyszerűen csodálatos. A strandok hatalmasak és a tenger nagyon kellemes. A víz egyáltalán nem volt hideg, azonnal belevetettük magunkat, nem kellett idő hozzászokni. Ide mindenképpen érdemes eljönni nyaralni!

Életemben először kipróbáltam a strandröplabdát is 🙂 Nem vagyok egy fenomén, de nagyon jól szórakoztam és végül is ez a lényeg 🙂

20150725_174501

volley

playa

Ismét egy csodálatos élményt köszönhetek a DXN-nek, és már készülök a jövő évi táborra, melynek Olaszország fog otthont adni!