A legutóbbi Bonprix csomagom két pihe-puha, meleg, minőségi téli csodát rejtett: egy rózsaszín pulóvert és egy kékes-szürke, kapucnis ruhát. Alig vártam, hogy megmutassam ezeket a csinos darabokat nektek, hiszen tart még a tél és be lehet még őket szerezni.

Bevezetőnek még annyit, hogy a legfrissebb milánói fotóimat Csenge barátnőmnek köszönhetem, akivel felcsaptunk egymás Instahusband-jének, azaz segítünk egymásnak a tartalomgyártásban. Őt Csennette néven ide kattintva találjátok meg Instagramon és érdemes követni őt, ha szeretitek a különleges outfiteket.

Na de, csapjunk bele a Citylife-os kalandba!

Csengével már készültünk ide egy ideje, mert mindkettőnket lenyűgöz a kortárs építészet és hát a vásárlást se vetjük meg. A Bonprix rendelésem gyümölcsei pedig tökéletesen passzoltak a téli CityLife hangulatához.

Ezt a kötött ruhát az webáruházban sötétkéknek nevezik, szerintem inkább szürkés-kék, olyan igazi felhőkarcoló szín. 🙂 Egy igényesen kivitelezett, meleg, alakot követő, fiatalos darab. Imádom a kapucniját is, annyira bájossá teszi!

Ez a játékos, lila pillangós ruha feldobta a hétköznap reggeli milánói szürkeséget és a világvezető cégek irodáit rejtő felhőkarcolók komolyságát.

A lila pillangót pedig muszáj közelebbről is megmutatnom:

Nagyon elégedett vagyok ezzel a ruhával, csak ajánlani tudom! A szokásos 32/34-es méret nekem most is jó volt, de azt tartsátok észben, hogy mivel teljesen rásimul a testre, minden anatómiai defektet kiad ez a ruha. Ha rejtegetnétek valamit, vagy a lágyabb esésű ruhákat kedvelitek, akkor válasszatok egy mérettel nagyobbat. A ruhát ide kattintva tudjátok megnézni, ha pedig valamelyik külföldi Bonprix oldalon keresnétek, akkor 95909895 a cikkszáma.

A flamingómániám már ismert, szóval nem lehet meglepő, hogy amikor olvastam, hogy ennek a pulóvernek a színét “flamingopink”-ként definiálják, azonnal a virtuális kosaramban landolt. Abszolút nem bántam meg!

A Bonprix pulóverek mesés színekben és fazonokban pompáznak. Nekem különösen ezek a kötött, hosszabb fazonok tetszettek meg most. Ezen a pink színűn kívül pályázok még egyre, csak egyenlőre elfogyott a méretemben.

A ruhával ellentétben ez egy kicsit lezserebb fazon, én a legszívesebben egy bőrhatású leggingsszel viselem, így egyszerre sportos és csinos. Laza kötésú, jó minőségű darab, kímélő mosással mosva, fektetve szárítva nem nyúlt meg és nem is bolyhosodott ki mosás után. Csillagos ötös és nagy szerelem, kedvenc pulóverem!

A magyar webshopban ide kattinva találjátok meg, a cikkszáma pedig 953539.

Remélem nektek is sikerült lecsapni néhány újdonságra a leárazások során!

Ejtsünk pár szót a helyszínről is. A CityLife Shopping District Milánó első igazi belvárosi, metróval megközelíthető bevásárlóközpontja. (Jó, ott a Bonola, de ne hasonlítsuk össze 🙂 ) Számomra azért is különleges, mert amikor kiköltöztem, még sehol sem volt! Akkoriban kezdték el építeni, mára pedig már készen áll. Mármint maga a bevásárlóközpont, mert felhőkarcolóból lesz még itt a jövőben! Bizony, spoiler: bár Tre Torri, azaz Három Torony a tér neve, valójában minimum öt felhőkarcoló lesz itt.

A bevásárlóközpont egy része az épületen belül helyezkedik el, míg néhány üzlethez ki kell menni az épületből. Bent a mozgólépcsőről egyszerre látni rá a kortárs luxusapartmanokra és a régi, hagyományos milánói házakra.

Az emeleten számos étterem és bár található, az én kedvencem az Antica Focacceria San Francesco.

A CityLife Shopping Districtben többek között olyan üzletekkel találkozhatunk, mint Sephora, Flying Tiger, Max&Co, OVS, Coin, Accessorize, Guess, Imperial, Deborah Milano éééés… DM! 🙂 Tudom, ez egy magyarországi olvasónak nem olyan nagy szó, de egy DM nélküli országban élő DM-függőnek hatalmas szó volt, hogy itt nyitotta meg kapuit a legelső olasz DM!

Természetesen a legeslegelső vásárlók között voltam. 🙂 Íme a zsákmány, diadalittasan a felhőkarcoló árnyékában.

Jártatok már a CityLife-ban? Szeretnétek egy részletesebb, több fotóval ellátott bejegyzést erről a vadonatúj városrészről? Jelezzétek kommentben, Facebookon vagy Instagramon! 🙂 Találkozunk a következő bejegyzésben, melyben egy különleges olasz városba viszlek majd benneteket.