Ciao Mondo! 2022. november 28-án 18:59 perckor megérkezett a mi várva várt Zoé babánk!

Zoé baba a milánói Buzzi kórházban született, ahová az itthoni vajúdás után gyakorlatilag csak szülni mentünk be a fogadott szülésznőmmel. Nagyon szép élmény volt így a kicsi születése, mert sokáig itthon tudtunk lenni a saját, megszokott környezetünkben. A saját kádamban lazíthattam, ami a fájdalmakat is csökkentette.

A kis Zoé végül természetes úton, de vákuum segítségével született meg. Nagyon meg voltunk elégedve a kórházzal, a Buzzi személyzete fantasztikus volt az ott töltött három nap alatt. Este 9-kor, 2 csodálatos aranyóra után kerültünk fel a szobánkba és bár már elmúlt a vacsoraidő (8-ig viszik ki), azonnal kaptam egy nagy tányér finom csirkehúst zöldségekkel. Azonnal el is pusztítottam, mivel akkor már 20 órája nem ettem semmit, a vajúdás, szülés alatt csak egy fél proteinszeletet tudtam megenni.

Éjjel 11 körül megint benéztek hozzám, hogy valószínűleg éhes lehetek még, hoztak teát és kekszet. Annyira jól esett a törődés! Nagyon tartottam a kórháztól, nem gondoltam, hogy ennyire pozitív élmény lesz. Sajnos a vákuumos szülés és a vérveszteség megviseltek, az első nap nagyon nehéz volt, de mindig ott termett, szószerint gombnyomásra, egy kedves nővérke, aki segített megoldani a helyzeteket.

Azóta pedig már az első karácsonyt is megünnepeltük együtt.

A napjaink most csak róla szólnak és bár ahogy írtam, megviselt a vákuumos szülés és utána a szoptatási nehézségek, nagyon élvezzük, hogy végre szülők lettünk! 6 évet vártunk a kisbabánkra, a nehézségekről már meséltem nektek Instagrammon, de ha valaki csak itt követ, annak röviden elmesélem, hogy Zoé babánk lombikkal fogant és ő volt a mi egyetlen embriónk. Régebben nagyon idegesített az a mondat, hogy a sikerhez egy is elég, aztán nálunk is így lett. Szívből kívánom mindenkinek, aki szintén nagyon vágyik babára és nehézségekbe ütközik, hogy minél előbb teljesüljön a vágya!

Mi így sétálunk át az új évbe és várjuk a közös kalandokat.

Köszönöm nektek, hogy a megcsappant posztok ellenére is itt vagytok velem! Vissza fogok térni, csak idő kérdése.