Milánó egyik legnagyobb, sőt, kijelenteném, hogy a legnagyobb eseménye minden évben a Salone Internazionale del Mobile, azaz a Nemzetközi Bútorkiállítás.

salone2

Ezt általában áprilisban rendezik és nem csak a Fiera Milano kiállítóterületét érintik a rendezvények, hanem városszerte számtalan rendezvény és kiállítás szokott lenni. Ezeket a kiállításon kívüli rendezvényeket Fuorisalone néven is ismerhetitek. Ennek keretében a városban állítanak ki olyan dizájnerek, akik nem akarnak, vagy nem engedhetik még meg maguknak, hogy a nagy Salone területén állítsanak ki.

Ilyenkor Milánó teljesen megbolondul, a hotelek árai az egekben szöknek, és így is mindig tele vannak, így sokan kiadják ilyenkor a lakásukat. Heti 1000 eurót is el lehet kérni érte ilyenkor, így ez hatalmas bevételi lehetőség a milánóiaknak.

Jpeg

Szerencsésnek mondhatom magam, mert két kedves magyar bútorbolt tulajdonosnak köszönhetően minden éven lehetőségem van a Salone del Mobilén tolmácsolni és élőben megcsodálni ezeket az álomszép bútorokat, sőt, gyakran a kényelmüket is letesztelem 🙂

salone1

Marika és György Székesfehérváron várják az igényes, klasszikus és gyönyörű bútorok szerelmeseit, de házhozszállítás is lehetséges náluk. A bejegyzés végén belinkelem majd a weboldalukat és a Facebook oldalukat, lájkolni, gyönyörködni, tanácsot kérni ér! 🙂 Profizmus és kedvesség pedig garantált.

Minden évben felkeressük együtt a partnereiket, akik az olasz klasszikus bútor legjavát készítik.
Mutatok néhány szépséget:

DSC09911

DSC09942

DSC09883

DSC09881

DSC09927

DSC09975

DSC09921

DSC09912

DSC09934

Ez a boros bútor valami zseniális:

DSC09907

Ezekbe a kacsákba pedig első látásra beleszerettem 2 éve 🙂 A legelső lila kacsa azóta már nálam lakik és most is itt figyel, miközben írok 🙂

kacsak

Teszteltem egy mesés sminkasztalt is!

tavolotrucco

Gyerekszoba bútorokban sem szokott hiány lenni! Igaz kis hercegeknek és hercegnőknek való a kínálat:

20160413_135223

20160413_171528

Minden tökéletes, a legapróbb részletig:

cuscino1cuscino2

details

detalis2

details3

Imádom ezt a kiállítást és nagyon köszönöm Marikának és Gyurinak, hogy minden éven velük tarthatok! A képek nagy részét is ők készítették, ha többre is kíváncsiak vagytok, nézzetek be hozzájuk itt és itt.

Hogy tetszenek nektek ezek a bútorok? Melyiket látnátok a legszívesebben az otthonotokban?

Kövessetek Facebookon és Instagramon is!